Goede Paragnost Bellen - Toekomst voorspellen

Vlag Nederland 0909-8333 € 0,90 cpm Credits Vlag Credits € 0,90 cpm

bovenbalk
middenbalk
onderbalk

Gastenboek consulenten


Hallo John

Ik heb jou gebeld voor een toekomstvoorspelling. Zoals jij mijn karaktereigenschappen hebt omschreven, dat was echt goed. Je hebt mij verteld dat mijn liefdesleven een nieuwe impuls gaat krijgen en dat ik een man met donker haar zou gaan ontmoeten en dat is uitgekomen. Je bent een hele goede betrouwbare toekomstvoorspeller. De voorspellingen die jij allemaal voor mij hebt gedaan, zijn uitgekomen. Je zat helemaal goed en ik wil je hartelijk bedanken voor alles.
Warme groet van Marjan.


Het Gastenboek John Klik Hier


Hallo Monique

Ik heb van jou een buitengewoon goed consult gehad. Ik vond je bijzonder goed over mijn verleden, heden en mijn toekomst. De antwoorden die ik van je heb gekregen, daar kan ik zeker mee vooruit komen. Het is zeer terecht dat jij Monique bij de beste mediums van Nederland behoort. Zoals jij zouden er meer moeten zijn. Bovendien stelde jij je heel netjes op. Ik ga je zeker aanraden. Heel erg bedankt Monique voor het consult.

Groetjes Michelle.


Lieve Barbara

Bedankt voor je mooie woorden, de gesprekken met jouw zijn altijd goed, je geeft me vertrouwen, en voornamelijk geef je me de kracht om door te gaan, je hebt een goed vermogen om goed in te voelen en de zuivere kijk op mijn issues zijn wonderbaarlijk. Met veel plezier en vreugde kijk ik uit naar onze gesprekken, je bent een TOPPER. Ik ga je zeker vaker bellen...... je bent echt een aanrader voor iedereen. Veel licht en kracht.

Warme groet xxxxx M.


Hoi John

Tijdens de Reading die ik van je heb gehad, heb je de kaarten voor mij gelegd. De kaarten gaven aan dat mijn liefesleven weer goed gaat komen. Je voorspelling is uitgekomen want ik heb inmiddels een nieuwe man. Ik heb hem ontmoet en we zijn heel erg gelukkig. Nou moet toch helemaal goed komen tussen ons. Dank je wel voor de reading.

Lieve groet Rianne


Dag John

De voorspelling die je voor mij hebt gedaan is gedetailleerd uitgekomen en je had het helemaal goed. Je zag bij ons een verhuizing en ja we hebben een ander huis gevonden en het oude huis is verkocht. Het was precies zoals je had voorspeld. Buitengewoon en perfect goed voorspeld. Het consult wat je voor zowel voor mij als mijn man hebt gedaan, heeft veel indruk op ons gemaakt. Je bent een goede helderziende. Bedankt!

Lieve groet van Susan


Hoi Barbara

De toekomstvoorspelling die je voor mij hebt gedaan is uitgekomen en ik wil je daarvoor bedanken. Het is mij goed bevallen om een consult van je te krijgen. De karakteranalyse over mij was perfect. Ik ga je zeker aanraden. Helemaal top Barabara, Thanks!

Groetjes van Anne


Wilt u ook een reactie meedelen, stuur dan een email naar admin@paragnosten-online.nl

Wij zetten uw reactie dan spoedig op onze website.

Om naar onze consulenten te gaan klik hier


bovenbalk
middenbalk
onderbalk

De voordelen bij ons.

  • U krijgt een rechtstreekse verbinding.
  • Iedere dag telefonisch bereikbaar.
  • Consulenten met ervaring op paranormaal gebied.
  • U krijgt een hoogwaardig en professioneel consult.
  • Een fotoreading is mogelijk.
  • Discretie is voor u verzekerd.